måndag 25 oktober 2010

Italien på onsdag!!

Då var dom två första liga matcherna spelade,, och det vart två vinster :)
På onsdag åker vi till Italien, och vi fick nyss veta att vi ska åka buss dit!!!!! Fråga mig inte varför, men 12h kommer det att ta!! Inget jag direkt längtar till hahaha!!

Vi spelar våran första Euroleague match på torsdag mot Italienska topp laget …
Och efter matchen så åker vi direkt hem igen hahaha 12h hem,, så 24 timmars buss resa väntar denna vecka!! Jippii,, men om jag ska vara ärlig så tycker jag att det är mysigt att åka buss, men inte i 24h timmar :)

Jag och frida skulle på bio i fredags, men det var inte riktigt som vi hade tänkt oss,, vi frågade om dom hade några filmer som var på engelska med tjeckisk text,, och då sa dom att pirayan var på engelska med tjeckisk text. så vi köpte biljetter till den,, sen när vi skulle in i salongen så gick vi in till fel filmsal,, men det märkte vi inte fören att vi såg att ingen hade 3D glasögon på sig, vilken man skulle ha på pirayan.. men vi hitta rätt sal till slut, eftersom att det bara fanns 2 st ;)
Men pirayan var tyvärr inte på engelska, den var dubbad till tjeckiska, så det vart ändå inte som vi riktigt hade tänkt oss,, men stolarna var riktigt sköna :)

Här om dagen fick vi en hel låda var med lag grejer,,, och det var inte lite saker vi fick,, så det var som rena julafton :) men det är riktig ryss stil på kläderna, så det kanske inte är något man kommer använda i normala fall ;)

Så imorgon väntas två tränings pass,, sedan börjar resan till Italien ;)
Hör snart igen!!

Expressen:
http://www.expressen.se/sport/10fragor/1.2183275/kan-bli-valdigt-kaosartat-ibland


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar