tisdag 10 augusti 2010

Vinst mot Slovenien i första EM-kvals matchen!!

Hej hej!!

Då var första EM-kvals matchen avklarad! Vi spelade mot Slovenien i lördags och vann med drygt 20p. vi spelade i den fina arenan i norrköping, men det kom dock inte så mycket folk, fy på er svenska fansen. Vi behöver er om vi ska lyckas ta oss upp mot A-gruppen och OS!! så jag tycker att ni ska dra er i kragen och komma och kolla på oss när vi spelar :).
Min vän Frida hade en fantastisk match med 27 pinnar :).

Just nu är jag i Oslo, vi har våran andra EM-kvals match i morgon mot Norge, så jag och Frida ligger på rummet och ska snart kolla en film. Vi hade träning nu på kvällen efter en tåg resa på 5h. Så det vart en ganska seg träning alla var lite trött och griniga. Men i morgon finns det inget att skylla på, då är det KRIG som gäller!!

Mellan norrköpings lägret och det här lägret så hann man nästan bara hem och tvätta, träffa mamma och lite vänner, sen var det dags att åka igen!

Vi åker direkt till norrköping härifrån Oslo på torsdag, eftersom att vi spelar på söndag igen, så då kommer vi träna 1 pass på torsdagen, 2 på fredagen, 2 på lördagen sedan så har vi ett morgon pass på morgonen innan matchen mot Portugal.

Hörs snart igen!! :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar