tisdag 6 april 2010

R.I.P Kristin Aasa

Hejpåer!!

Idag så det en dag som jag alltid kommer att minnas, och även en väldigt speciell person som alltid kommer att finnas med mig.Det är nu 7 år sedan, men det känns som att det var igår du var här.
Vi var 13-åringar som gick i sjunde klass på rosenborgskolan i Södertälje, spelade basket och busade, och skrattade tills vi inte kunde andas längre!!
vi kommer aldrig glömma våran Kristin Aasa som var tvungen att lämna oss alldeles för tidigt.

Kristin du kommer alltid finnas med oss, tänker på dig!! Du var alltid glad, skratta var du bäst på!

Vi som delade skåp, vi vart ju tvungna eftersom att alla andra gjorde de, och för att ingen av oss ville ha under skåp (jobbigt att böja sig ner):). Vi hade dekorerat med en massa konstigheter, det skulle vara spegel, gosedjur, gardiner ahhahaha!!
Jag lyssnade här om dagen på vårat band som vi spelade in när du sov hos mig, och när vi gjorde inslaget med alla tjejerna i F-89 all star lag Södertälje!! Vi var i bagarmossen, det vart en riktig höjdare förutom att vi skratta var tredje minut;)!! Ahahha
Kirrans och lollsans barnlyssnar show!! Hahahah vilken hit :)
Det finns bara roliga och fina minnen av dig här på jorden, jag hoppas att det kommer bli fler när vi ses igen!! Älskar dig!!!

Idag så har vi vart på en italiensk restaurang med laget, vi firade sosna som fyllde år! Så det vart en tårta som dom kallar nutella, eftersom att 50% av tårtan var nutella!!! Var lite för mycket efter att jag började äta på grannens bit också! Men det var riktigt mummsigt :).

På träningen idag så mördade våran tränare oss, mellan varje tränings match så fick vi springa två idioten,, det var sjukt jobbigt!! Hahaha!! Men det känns bra när man har gjort de!! Så tummen upp!


Hela F89!! tunering i finland!

Basket brudarna på Rosenborgskolan!!

R.I.P Kristin Aasa

1 kommentar:

  1. Fint skrivet Lollo!
    Ja, ni hade verkligen roligt tillsammans.
    Din ängel håller fortfarande Kristin sällskap vid hennes grav.

    Ha det bra och kör hårt :-)

    SvaraRadera