måndag 28 september 2009

Allt är så stort!





God dag!

Idag på morgon träningen så var det många olika balans övningar, men olika hopp och balansplattor! Efter det så gick vi in till gymmet och gjorde stations övningar, och efter det gick vi in till hallen igen och jobbade med olika tempoväxlingar. och så ser morgon träningarna ut, vissa dagar så kör man fys och sedan 1h basket efter.
Och innan oss så tränade ett ungt flick lag. jag vart väldigt imponerad av dom, dom skulle kunna gå ner i splitt och stå på händer, armhävningar, och dom hade väldigt bra disciplin, det var ingen som små paratde eller så, utan alla var tysta och lyssnade och gjorde exakt vad deras tränare sa till dom att göra. dom kanske var mellan 8 - 10 år.

Och igår så var jag på det största shopping centrum jag någonsin har vart på! det var så stort! hahaha
Diskont mega dacha heter det. och det ligger i tredje ringen av moskva. det fanns två stora ikea och två stora mataffärer som är 5x större än ica maxi!! så det tog mig 2h att hitta det få saker jag skulle ha!! haha men det var kul!!
Det fanns alla klädaffärer man kan tänka sig, allt från Dior till Top shop m.m.
resturanger och cafer som fridays, starbucks, sushibar m.m.
Det fanns en isbana inomhus också, där alla åkte skridskor =).
Dom har som parkeringar för kund kundvagnar, så man kan gå och handla i alla affärer och bara fylla vangnen så slipper man bära alla kassar man samlar på sig.
tex. Om du kanske har vart på ikea och sedan någon klädaffär, och sedan ska du gå och handla mat, då lämnar du in det till parkeringen för kundvagnar, du får ett nummer lapp, som du sedan lämnar tillbaka efter du har kommit lillbaka med maten. haha rätt så fiffigt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar